Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja personoidun sisällön näyttämiseen. Selaamalla sivuamme hyväksyt evästekäytäntömme.

   Ruusun kukkavesi, 150 ML

   (2) tuotearviota
   22,90 €
   Sisältää alv:n

   Hurmaava tuoksu ja monipuoliset käyttömahdollisuudet. (150 ml)

   6 kpl
   Määrä

   Tuote lisättiin ostoskoriin viimeksi: 2020-04-02

   KEHO
   Virkistää ja rauhoittaa ihotulehduksia. Hyvä apu couperosaan. Rauhoittava vaikutus silmille. Sopii silmähauteeksi ja kasvovedeksi. Anti-aging vaikutus iholle.
   Sopii lasten herkälle iholle. Virtsatie- ja suolistotulehduksiin, vatsakipuihin.

   MIELI
   Rauhoittaa Pittan ”ylitilaa”. Vapauttaa sydän ja kruunuchakraa (kontrollointi). Suihkauttamalla tätä kukkavettä aggressiot vähenevät, elämänilo palautuu
   Lievittää masentuneisuutta ja mielialan vaihteluita. Suojaa negatiivisuudelta, antaa turvaa. Lievittää turhautuneisuudesta ja surullisuudesta johtuvaa kroonista keuhkoputkentulehdusta (bronchitis).

   INCI:

   Rose damascena Idrolato (Rose floralwater).

   202
   6 Tuotteet

   Erityiset viitteet

   Paula K
   2020-04-25

   Kauneudenhoitoon

   Ihana kasvovesi ja aamun raikastus suihkutettuna suoraan kasvoille. Siihen päälle kosteusvoide, joka imeytyy ihanasti kostealle iholle. Rakastan tätä tuoksua!

   • 1 / 1 arvioijista piti tätä hyödyllisenä.
   Suoma
   2020-03-18

   Ruusuveden tuoksu kuin ennen vanhaan

   Sain tänään käyttööni ensimmäisen ruusuveden ja käytin sitä kasvovetenä saamieni vinkkien perusteella. Suihkuteltuani vettä kasvoille, lisäsin kosteusvoiteen päälle ja todellakin - voide imeytyi todella hyvin ihoon ja puolta pienempi määrä voidetta riitti ! Kerrotaan myös, että ruusuvesi poistaa negatiivista energiaa - sitä täytyy testata kun negatiivisuus meinaa ottaa "vallan"

    Kirjoita tuotearvio

    Ruusun kukkavesi, 150 ML

    Hurmaava tuoksu ja monipuoliset käyttömahdollisuudet. (150 ml)

    Kirjoita tuotearvio

    Asiakkaat ostivat myös: