Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja personoidun sisällön näyttämiseen. Selaamalla sivuamme hyväksyt evästekäytäntömme.

LAKSHMIN HOLISTINEN KAUNEUSFILOSOFIA

Lakshmi-tuotteet pohjautuvat tarkkaan valittuihin, sertifioituihin ekologisiin kasvi- ja yrttiuutteisiin ja raaka-aineisiin, jotka edistävät ihon, kehon ja mielen tasapainoa.

Elämme vaativaa aikaa, on stressiä ja kiirettä, ja ulkoiset vaatimukset ovat suuret. Tarve rauhasta, rentoutumisesta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kasvaa.

Lakshmin on onnistuneesti yhdistänyt luonnon omat parantavat voimat tehokkaisiin hoitomenetelmiin, joissa käytetään hyödyksi ayurvedan oppeja.

Saaste, ympäristömyrkyt ja muovijäte vaarantavat elinympäristömme ja terveytemme. Tarve puhtaisiin luonnontuotteisiin kasvaa. Lakshmin sertifioidut luonnonkosmetiikkatuotteet palauttavat ihoon ja kehoon tasapainon käyttämällä hyväksi aromaterapiaa sekä kasvien ja yrttien synergioita eli yhteisvaikutuksia.

Lakshmi ei hoida ihoa vain päältä päin, vaan hoidoilla ja tuotteilla haetaan tasapaino ns. kolmeen fysiologiaamme hallitsevaan doshaan: Vata, Pitta ja Kapha. Pyritään löytämään ongelman ydin ja luomaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, niin fyysinen kuin henkinenkin.