Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja personoidun sisällön näyttämiseen. Selaamalla sivuamme hyväksyt evästekäytäntömme.

 

MITEN LAKSHMI SYNTYI

 

Vuonna 1988 osallistuin yhteen ensimmäisistä Ayurveda-kursseista, jotka pidettiin New Delhissä. Päätin osallistua kurssille, koska tuolloin opetin joogaa ja meditaatiota. Kurssin nimi oli "Ayurveda-pioneerit". Kurssin aikana opimme Ayurvedan suuren arvon ja uuden tavan hahmottaa ihmisten elämää. Se oli syvä näkemys, joka kuvasi yhteyttä ihmisen ja vuodenaikojen välillä, ruuan vaikutusta terveyteemme, kasvien, yrttien, tunteiden, rakkauden ja ajatusten vaikutusta fysiologiaan.

 

Mielemme ja sydämemme avautuivat uuteen odottamattomaan ja kiehtovaan kuvaan elämästä. Oppimme tunnistamaan kolme fysiologista perustyyppiä Vata, Pitta ja Kapha ja niiden yhdistelmiä.

 

Joka päivä löysimme uusia asioita; innokkuutemme nousi uusiin korkeuksiin! Olin niin syvästi vaikuttunut tästä tasapainoisesta ja kokonaisvaltaisesta viisaudesta, että halusin siirtää sen länsimaisen kauneuden piiriin. Huomasin, että on yrttejä, kasveja ja kukkia, jotka voivat lisätä tai vähentää Vataa, Pittaa tai Kaphaa sekä tasapainottaa niitä. Silloin minulle tuli idea tuottaa kosmetiikkaa kasvi-, yrtti- ja kukkauutteilla Vatan, Pittan ja Kaphan tasapainottamiseksi ja harmonisoimiseksi.

 

Me jatkoimme pyrkimistämme unelmaamme kohti. Unelma, jota kaikki pitivät mahdottomana: tuottaa täysin luonnonmukaista kosmetiikkaa. Päättäväisyytemme johti meidät perustamaan kosmetiikkalaboratorion Toskanaan. Aloitimme toimintamme pienessä 70 neliömetrin laboratoriossa. Nykyään se on yksi suurimmista luonnontuotteiden laboratorioista Euroopassa, jossa vuosittain valmistetaan yli 2 miljoonaa kappaletta tuotteita. Laboratoriossamme voimme toteuttaa viimein unelmaamme.  Tuotteemme ovat täysin luonnonmukaisia, ja AIAB, Italian luonnontuotteita sertifioiva yhdistys on sertifioinut ne.

 

Lakshmissa yhdistyvät eettinen kauneus ja hyvinvointi jokapäiväisessä elämässä - Made with Joy