Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja personoidun sisällön näyttämiseen. Selaamalla sivuamme hyväksyt evästekäytäntömme.

Yrityksemme

Yrityksemme Belmax Oy tuo maahan italialaisen Lakshmin valmistamia sertifioituja, ayurvedisia tuotteita ja 100% luonnonkosmetiikkaa.

Asiakkaamme, yhteistyökumppanimme ja yrityksemme muodostavat oman ekosysteemin, jolla on yhteinen intohimo; luonnon kunnioittaminen, henkinen ja fyysinen hyvinvointi sekä ihon ja kehon terveyden edistäminen.

Omistautuminen rakastamaamme työtä kohtaan sekä toimintamme eettiset arvot tekevät yrityksestämme luotettavan ja läpinäkyvän yhteistyökumppanin. Järjestämme säännöllisesti koulutuksia Lakshmi-kosmetologeille sekä My Lakshmi itsehoitotuotteiden jälleenmyyjille.

Missiomme

Missiomme on tuoda luonto iholle ja tasapaino mielelle.

Luonnolliset aromaterapiaan ja Ayurvedaan pohjautuvat eco-bio tuotteemme vahvistavat kehon ja mielen tasapainoa.

Tiimimme

My Lakshmi myyntiedustajat

Kaikki myyntiedustajamme toimivat itsenäisinä jälleenmyyjinä Lakshmin arvoja kunnioittaen. He toimivat brändilähettiläinä suositellen orgaanisia My Lakshmi tuotteita.
Jos olet kiinnostunut myyntiedustajan työstä, lähetä viestiä info@lakshmi.fi. Pidämme myös infotilaisuuksia, jossa kerromme aiheesta lisää.

My Lakshmi aluepäälliköt
Itsenäiset aluepäälliköt toimivat yrityksemme konsultteina tukien myyntiedustajien työtä. Aluepäälliköt   haastattelevat myyntiedustajiksi haluavat sekä ohjaavat uudet myyntiedustajat työn alkuun sekä järjestävät säännöllisiä tapaamisia ja workshoppeja myyntiedustajien kesken.

Lakshmi kosmetologit
Kauneushoitola- ja hyvinvointialan ammattilaiset tarjoavat Lakshmin kokonaisvaltaisia kasvo- ja vartalohoitoja sekä aromahieronta- ja ayurvedahoitoja. Lisäksi heiltä löydät kotihoitoon tarkoitetut Lakshmi tuotteet. Löydät hoitolat ja tuotteet täältä.

Lakshmi Soul
Lakshmin filosofia perustuu ayurvedaan, ikivanhaan intialaiseen elämäntieteeseen. Yhteistyökumppanimme tarjoavat Lakshmi Lounge tiloissamme erilaisia ayurvedaan perustuvia kursseja, luentoja, konsultaatiota ja hoitoja.