Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja personoidun sisällön näyttämiseen. Selaamalla sivuamme hyväksyt evästekäytäntömme.

Lakshmi-tuotteet tehdään luonnon laboratorion parhaista raaka-aineista; yrteistä, siemenistä, kukista ja hedelmistä. Tuotteet sisältävät arvokkaita ja ravinteikkaita ainesosia, kuten esim. sheavoi, aloe vera, jojoba, seesam, ruusu, mirha ja 100% puhtaat eteeriset öljyt.

Lakshmi-polun ensimmäinen askel sisältää eettisesti tuotetut ayurvediset ja sertifioidut My Lakshmi luonnontuotteet. Orgaaniset hius-, suihku- ja hygieniatuotteet, kylmäpuristetut 100% eteeriset öljyt, monikäyttöiset kukkavedet ym. itsehoitotuotteet tuovat eettistä luksusta arkeen.

Aidot ja puhtaat tuoksut luovat kotiin rentouttavan spahetken herättäen aistimme ja aktivoiden parasympaattista hermostoa.

Tuotteita saa verkkokaupastamme ja My Lakshmi myyntiedustajiemme kautta.

Kun haluat järjestää rennon tilaisuuden yrityksesi työntekijöille, kollegoille, ystäville, ole yhteydessä alueesi myyntiedustajaan ja kutsu hänet kertomaan ayurvedasta ja Lakshmista.

lotus girl