Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja personoidun sisällön näyttämiseen. Selaamalla sivuamme hyväksyt evästekäytäntömme.

 

Olen toiminut vuodesta 2009 Lakshmin luonnonkosmetiikan maahantuojana.

 

Luonnonkosmetiikan kulutus oli aloittaessani vielä erittäin vähäistä, mutta intohimoni puhtaisiin, luonnon raaka-aineista valmistettuihin tuotteisiin kasvoi päivä päivältä.

 

Jos työ ei ole merkityksellistä, se on vain työn suorittamista päivästä toiseen. Jaan 100% Lakshmin arvomaailman äiti-maan suojelemisesta, kestävästä kehityksestä ja puhtaista raaka-aineista. Nämä kaikki antavat merkityksen työlleni.

 

Lakshmin Ayurvedaan pohjautuva holistinen kauneusfilosofia kiehtoi minua yhä enemmän ja enemmän ja Ayurvedan kautta aloin ymmärtämään, että ihomme on kehomme kartta. Sitä tutkimalla ratkaisemme ei vain ihonhoidollisia ongelmia vaan myös erilaisia psyykkisiä ja fyysisiä haasteita, jotka näkyvät ihossa. Vihdoinkin oli mahdollista päästä ongelman juurisyihin kiinni.

 

Valtuutetut Lakshmi kauneushoitolat ja hyvinvointialan ammattilaiset tekevät kaikki työtään suurella sydämellä ja jaamme yhteisen mission; muiden auttamisen. - Made with Joy.

 

Yhteistyöterveisin,

Tarja Korvenoja-Mäkelä