Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja personoidun sisällön näyttämiseen. Selaamalla sivuamme hyväksyt evästekäytäntömme.

 

 

MITEN ETEERISIÄ ÖLJYJÄ KÄYTETÄÄN

 

AROMALAMPPU: Laita 3–10 tippaa eteeristä öljyä Lakshmin diffuuseriin ja kotisi tai toimistosi täyttyy mielyttävästä ja terveellisestä tuoksusta.

KYLPY: Kaada vähän nestemäistä kylpy & suihkusaippuaa kämmenellesi ja lisää 10–15 tippaa eteeristä öljyä. Liota seos lämpöiseen kylpyveteen.

 

HÖYRYHENGITYS: Keitä vesi kiehuvaksi ja lisää veteen 10 tippaa eteeristä öljyä. Peitä pääsi pyyhkeellä ja hengitä höyryä. Eteeristen öljyjen höyryhengitys avaa tehokkaasti ja luonnollisesti hengitystiet.

 

JALKA/KÄSIKYLPY: Laita vatiin lämmintä vettä ja lisää muutama tippa eteeristä öljyä. Liota jalkoja tai käsiä muutaman minuutin ajan.

 

HIERONTA: Kaada teelusikallinen hierontaöljyä kämmenellesi, lisää muutama tippa eteeristä öljyä ja hiero. Hieronta eteeristen öljyjen kanssa ei ole vain miellyttävää vaan se myös rentouttaa ja aktivoi kehon omia parantumismekanismeja.