Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja personoidun sisällön näyttämiseen. Selaamalla sivuamme hyväksyt evästekäytäntömme.
Käyttökokemuksia

Ei tuotemerkkiä

Ei toimittajia

Öljyt
Öljyt

Ayurvedan mukaan kehon öljyhieronta on yksi terveyden peruspilareista. Ayurveda suosittelee hieromaan päivittäin kehoa puhtailla kasviöljyillä. On siis tärkeää, että öljyt ovat laadukkaita ja kylmäpuristettuja. Kylmäpuristus säilyttää kasviöljyt muuttumattomina ja silloin niiden ravitseva vaikutus on parhaimmillaan. Päivittäinen öljyhieronta rauhoittaa tehokkaasti hermostoa, aktivoi kehon toimintoja sekä uudistaa ja ravitsee ihoa.

Sekoittamalla kasviöljyyn (10 ml) 2-3 tippaa mieleistäsi eteeristä öljyä tai synergiaöljyä, lisäät hierontaan myös aromaterapeuttiset vaikutukset ja ihollesi jää miellyttävä eteeristen öljyjen tuoksu.

Kaikki Lakshmin kasviöljyt, eteeriset öljyt ja synergiaöljyt ovat kylmäpuristettuja ja 100% luonnollisia ja puhtaita. Tuotantokriteerimme ovat erittäin korkeat, jolloin voit olla varma, että levität ihollesi vain parasta laatua olevia öljyjä.

Pahoittelut

Etsi uudestaan