Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja personoidun sisällön näyttämiseen. Selaamalla sivuamme hyväksyt evästekäytäntömme.

Maksu, toimitus ja palautus

Tilauksesi maksu

Tarjoamme kaikki yleisimmät verkkokaupan maksutavat turvalliseen maksutapahtumaan yhteistyössä Avardan kanssa. Avarda on TF Bank AB, Suomen sivuliikkeen rekisteröity aputoiminimi. Avarda on osa Pohjoismaista TF Bank AB:ta, mikä on Nasdaq Nordiciin listattu pörssiyhtiö.

Voit maksaa ostoksesi verkkopankissa (pankkikortti), luottokortilla, laskulla tai osamaksulla.

Verkkokaupan maksutavat

Verkkomaksu:
Verkkomaksu on mahdollinen OP:n, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Säästöpankin, S-pankin, POP-pankin ja Oma Säästöpankin asiakkaille. Sinulla tulee olla oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset. Siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi pankin sivuille ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Avarda, joka huolehtii verkkokauppamme maksunvälityksestä.


Korttimaksu (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)
Korttimaksun yhteydessä sinut ohjataan Netsin maksukorttipalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme. Maksunsaajana näkyy Avarda, joka huolehtii verkkokauppamme maksunvälityksestä.
Luotonmyöntäjä Avarda auttaa sinua kaikkiin ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa:
•    Avardan verkkosivut: http://www.avarda.fi
•    Omat sivut osoitteessa https://omatsivut.avarda.fi/
•    Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@avarda.fi
•    Puhelinpalvelu: 09 2532 7100. Avoinna arkisin klo 9–19 (paikallisverkkomaksun hinnalla)

Avardan lasku:
•    Joustava ja turvallinen maksutapa
•    Maksat vasta saatuasi tuotteen
•    Laskutusmaksu 0 €
•    Korotonta maksuaikaa 30 päivää
•    Laskun saatuasi voit itse päättää, jaatko maksun pienempiin osiin

Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntäjä on Avarda. Avarda on TF Bank AB, Suomen sivuliikkeen rekisteröity aputoiminimi. Avarda on osa Pohjoismaista TF Bank AB:ta. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €.
Yleiset lainaehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät tästä linkistä (https://www.avarda.com/media/1306/luottoehdot-ja-vakiomuotoiset-eurooppalaiset-kuluttajaluottotiedot.pdf)


Tili:
•    Joustava ja turvallinen maksutapa
•    Kaikki laskutuskuukauden aikana tehdyt tilaukset kootaan yhdelle tililaskulle
•    Maksuaikaa jopa 36 kuukautta
•    Valitset itse, kuinka paljon maksat kuukaudessa. Laskulla kerrotaan maksettava vähimmäiserä.
•    Ei tilinavausmaksua
•    Tilinhoitomaksu 2,95 € / kk (riippumatta kuukauden ostomäärästä)
•    Lasku lähetetään kuukauden 17. päivä ja eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä
Tarjoamme laskun yhteistyössä Avardan kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luotto- ja osoitetietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntäjä on Avarda. Avarda on TF Bank AB, Suomen sivuliikkeen rekisteröity aputoiminimi. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €.
Tilin vuosikorko on 19,90 %. Todellinen vuosikorko on 29,35 % %, todelliset luottokustannukset 146,44 € ja kokonaiskustannus 1 146,44 €, kun takaisinmaksuaika on 12 kuukautta ja luoton suuruus 1000 €
Yleiset lainaehdot ja vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät tästä linkistä. (https://www.avarda.com/media/1306/luottoehdot-ja-vakiomuotoiset-eurooppalaiset-kuluttajaluottotiedot.pdf)

Pakettisi lähetys

Paketit lähetetään normaalisti 2-4 päivän sisällä maksun vastaanottamisesta ja ne toimitetaan tilauksen yhteydessä valitulla toimitustavalla ja valittuun noutopisteeseen.

Toimituskulut määräytyvät tilauksen arvon mukaan. Suosittelemme keskittämään tuotteesi aina kun mahdollista, niin ekologisista kuin taloudellisistakin syistä, yhteen toimitukseen. Emme pysty yhdistämään kahta erikseen tehtyä tilausta yhteen, vaan joudumme mahdollisesti laskuttamaan toimituskulut molemmista tilauksista (toimituksen ilmainen rahtiraja tietenkin huomioon ottaen). Pakkaamme tuotteet erittäin tiiviisti, jotta ne ovat suojattuina kuljetuksen ajan. Jos lähetys on vaurioitunut ulkoisesti, pyydämme lähettämään paketista kuvan asiakaspalveluumme info@lakshmi.fi ennen kuin avaat lähetyksen.

Tilauksesi peruutus:

https://my.lakshmi.fi/fi/content/3-kaupan-ehdot