Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja personoidun sisällön näyttämiseen. Selaamalla sivuamme hyväksyt evästekäytäntömme.

      Sublime lahjaboksi - 3 tuotetta

      (0) tuotearvio
      199,00 €
      Sisältää alv:n

      Ihonhoidon eko-bio luksusta! Sublime-sarjan tuotteet edulliseen yhteishintaan! Kaupan päälle kaunis lahjapakkaus!

      Loppu tilapäisesti
      0 kpl
      Määrä

      Tuote lisättiin ostoskoriin viimeksi: 2020-12-01


      Sisältää seuraavat tuotteet lahjapakkauksessa:

      Sublime Lift filler 30 ml

      Ainutlaatuinen yhdistelmä hyaluronihappoa ja biopeptidejä (kasviproteiini). Hyaluronihapossa on kolme eri molekyylikokoa, joista pienimmät imeytyvät nopeasti ihon syvimpiin kerroksiin. Näiden uskomattoman tehokkaan vaikutuksen ansiosta juonteet täyttyvät ja ilme on välittömästi nuorekkaampi. Koostumusta täydentää goji-marjauute, jolla on tehokas antioksidanttinen vaikutus.

      INCI:

      Aqua [Water] (Eau), Propanediol, Lycium barbarum fruit extract (*), Rosa centifolia flower extract, Centella asiatica leaf extract, Sodium hyaluronate, Potassium olivoyl PCA, Ceratonia siliqua gum, Saccharide isomerate, Glycerin, Xanthan gum, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Lactic acid, Potassium chloride.
      *From organic agriculture

      Sublime serum 30 ml

      Tehokas hoitoseerumi, joka sisältää patentoitua aktiivi-ainetta Glutathionea. 30 ml
      Seerumi on suunniteltu ehkäisemään ikääntymisen merkkejä kasvoilla ja kaulalla.
      Päivittäinen käyttö ylläpitää ihon nuorekkaana ja suojaa ihoa ympäristön negatiivisilta vaikutuksilta. Voidaan käyttää ennaltaehkäisyyn, sekä korjaamaan jo syntyneitä vaurioita.
      Lisää ihon kimmoisuutta. Suojaa soluja ja ihonalaista kudosta.

      INCI:

      Aqua [Water] (Eau), Dicaprylyl ether, Caprylic/capric triglyceride, Squalane, Betaine, Sorbitan olivate, Cetearyl alcohol, Cetearyl glucoside, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Myristyl lactate, Myristyl myristate, Theobroma cacao (Cocoa) seed butter (*), Centella asiatica leaf extract, Lycium barbarum fruit extract (*), Argania spinosa kernel extract, Sodium hyaluronate, Tocopherol, Retinyl palmitate, Tocopheryl acetate, Ascorbyl palmitate, Saccharide isomerate, Glutathione, Cetyl palmitate, Urea, Lecithin, Benzyl alcohol, Parfum [Fragrance], Sorbitan palmitate, Sodium cetearyl sulfate, Benzoic acid, Sodium cocoyl glutamate, Glycerin, Dehydroacetic acid, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Citric acid.

      *From organic agriculture

      Sublime cream 50 ml

      Iän myötä ihon kimmoisuus ja rakenne muuttuvat.
      Sublime voide suojaa ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta ja sillä on ihoa elvyttävä vaikutus.
      Glutathione suojaa soluja, kudosta ja ihoa ylläpitäen ihon nuorekkaana pitkään.
      Hyaluronihappo ehkäisee merkittävästi ihon ennenaikaista ikääntymistä sitoen kosteutta ihonalaiseen kudokseen. Sillä on juonteita ja ryppyjä madaltava vaikutus.
      Goji-marjat ja arganöljy ovat antioksidanttisia suojaten ihoa vapaiden happiradikaalien hyökkäykseltä.
      Vahvistaa myös erittäin ohuen “pergamentti-ihon” rakennetta.


      AVAINRAAKA-AINEET
      Liposomit LPGSH01 (S-Linoleoyl/Linolenoyl/Arachidonoyl-Glutathione).
      Molekyyli, jota kutsutaan nimellä Glutathione Thioester, on tulos Gluthathionen ja tyydyttymättömien rasvahappoketjujen synteesistä. Tätä aktiiviainetta suojaa patentti.
      Useat tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, miten ikääntymisen yhteydessä soluvälien gluthationetasot kudoksessa vähenevät huomattavasti, johtuen oksidatiivisen stressin lisääntymisestä. Luonnollinen ikääntyminen, ns. kronologinen ikääntyminen, voi nopeutua ulkoisten syiden vuoksi (aurinko, UV-säteily, kemiallinen saaste, äärimmäiset lämpötilat, epäterveellinen elämäntapa, väärä ruokavalio, stressi, tupakointi) sekä myös sisäisten fysiologisten, geneettisten ja patologisten syiden vuoksi.

      Glutathione Thioester on tehokas antioksidantti (sillä on huomattava anti-aging vaikutus, koska se pysäyttää vapaat radikaalit). Lisäksi se pysäyttää vapaiden radikaalien kiinnittymistä proteiinikuituihin (kollageeni, elastiini, mukopolysakkaridit), jolloin se ehkäisee ryppyjä, ihon veltostumista ja kosteuden menettämistä. Tästä syystä Glutathione säilyttää dermiksen, sidekudoksen ja verenkiertoysteemin terveenä ja nuorekkaana.

      Argan öljy. Tämä on yksi tärkeimmistä öljyistä ihon nuorekkuuden säilyttämisessä, koska se sisältää E-vitamiinia ja monia tärkeitä rasvahappoja. Sen koostumuksen ansiosta se pehmittää ihoa ja aktivoi solujen uusiutumista. Viimeisimmät tutkimukset ovat osoittaneet, että sen antioksidanttiset aineosat ehkäisevät ihon ikääntymistä.
      Rohtosammakonputki. Rohtosammakonputkella on ihon rakennetta parantavia ominaisuuksia ja sen uute taistelee ihon veltostumista, ryppyjä ja venymäarpia vastaan.

      Lycium barbarum (Goji-marjat). Goji-marjojen uute sisältää paljon C-vitamiinia, betakaroteenia, luteiinia ja flovonoideja. Ne tunnetaan todella voimakkaina antioksidantteina, jotka ehkäisevät vapaita happiradikaaleja, jotka taas osaltaan vaikuttavat huomattavasti ihon ikääntymiseen hidastaen solujen uudistumista.

      Sodium hyaluronate (hyaluronihappo). Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti vettä. Kun sitä levitetään iholle, se tekee iholle ohuen kalvon, joka pitää ihon pehmeänä ja kosteutettuna; lisäksi pienimmät molekyylit pystyvät imeytymään ihonalaisiin kerroksiin tehden sidekudoksista kimmoisia ja täyttäen ja pehmentäen pieniä ryppyjä ja juonteita.

      INCI:

      Aqua [Water] (Eau), Dicaprylyl ether, Caprylic/capric triglyceride, Squalane, Betaine, Sorbitan olivate, Cetearyl alcohol, Cetearyl glucoside, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Myristyl lactate, Myristyl myristate, Theobroma cacao (Cocoa) seed butter (*), Cetyl palmitate, Centella asiatica leaf extract, Lycium barbarum fruit extract (*), Argania spinosa kernel extract, Sodium hyaluronate, Retinyl palmitate, Tocopheryl acetate, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Saccharide isomerate, Sorbitan palmitate, Glutathione, Lecithin, Urea, Glycerin, Benzyl alcohol, Parfum [Fragrance], Sodium cetearyl sulfate, Benzoic acid, Sodium cocoyl glutamate, Dehydroacetic acid, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Citric acid.
      *From organic agriculture

      31423

      Erityiset viitteet

      Ei vielä tuotearvioita

      Kirjoita tuotearvio

      Sublime lahjaboksi - 3 tuotetta

      Ihonhoidon eko-bio luksusta! Sublime-sarjan tuotteet edulliseen yhteishintaan! Kaupan päälle kaunis lahjapakkaus!

      Kirjoita tuotearvio

      Asiakkaat ostivat myös:

      5 muuta tuotetta samassa tuoteryhmässä: