Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja personoidun sisällön näyttämiseen. Selaamalla sivuamme hyväksyt evästekäytäntömme.

Artikkelit

Miten eteerisiä öljyjä käytetään

Eteeriset öljyt ovat hyvin tehokkaita ja on tärkeää osata käyttää niitä oikein. Muutamia eteerisiä öljyjä voi laittaa sellaisenaan iholle; näitä ovat mm. laventeli ja tea tree (huom älä käytä tea treetä aromalampussa tms., jos kotona on lemmikkejä). Suurin osa öljyistä pitää sekoittaa pohjaöljyyn, kun haluaa laittaa niitä iholle.

My Lakshmi

Lakshmi-polun ensimmäinen osa sisältää eettisesti tuotetut ayurvediset ja sertifioidut My Lakshmi luonnontuotteet. Orgaaniset hius-, suihku- ja hygieniatuotteet, kylmäpuristetut 100% eteeriset öljyt, monikäyttöiset kukkavedet ym. itsehoitotuotteet tuovat eettistä luksusta arkeen.

Ayurveda - elämäntiede

Ayurveda on 5 000 vuotta vanha intialainen terveydenhoitojärjestelmä, jonka painopiste on terveyden ylläpitämisessä ja sairauksien ennaltaehkäisyssä. Se perustuu kehon ja mielen tasapainoon ja oman kehon kuunteluun. Ayurvedassa tasapaino saavutetaan ruokavalion, unen, meditaation, joogan, erilaisten hoitojen sekä ayurvedisten lääkeyrttien ja eteeristen öljyjen avulla. Nykytiede tukee ayurvedista filosofiaa.

Eettistä luksusta arkeen

Lakshmilla on yli 300 ekosertifioitua tuotetta, joiden valmistus pohjautuu ayurvedan, luonnonlääketieteen ja aromaterapian ikiaikaiseen viisauteen sekä nykyaikaiseen tutkimukseen. Lakshmi-tuotteet tehdään luonnon laboratorion parhaista raaka-aineista; yrteistä, siemenistä, kukista ja hedelmistä. Tuotteet sisältävät arvokkaita ja ravinteikkaita ainesosia kuten sheavoi, aloe vera, jojoba, seesam, ruusu, mirha ja 100% puhtaat eteeriset öljyt.

Monipuoliset kukkavedet

HOITAVAT JA RAIKASTAVAT KUKKAVEDET Aitoja kukkaisvesiä saadaan 100% eteeristen öljyjen valmistuksen yhteydessä vesihöyrytislauksen avulla. Kukkaisvesissä on vesiliukoisia aineosia, joita ei ole eteerisissä öljyissä.