Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja personoidun sisällön näyttämiseen. Selaamalla sivuamme hyväksyt evästekäytäntömme.

   108 synergiaöljy, 100 ML

   (4) tuotearviota
   46,90 €
   Sisältää alv:n

   LUONNON ENERGIAA! Lihas- ja nivelkipuihin, rintakipuihin, jäykkään niskaan, hierontaan, päänsärkyyn, flunssaan. (100 ml).

   Määrä

   Tuote lisättiin ostoskoriin viimeksi: 2020-04-04

   Päänsärkyyn: laita joitakin tippoja ohimoille, korvanipukan alle, poskipäille ja kohtaan missä särkee. Vilustumiseen: tippa sierainten alle. Höyryhengitykseen. Virkistävään kylpyyn (20 tippaa kylpyveteen). Itikoiden puremiin: levitä tippa purema-alueelle. Ei sovi aromalamppuun.

   INCI:

   Glycine Soja Oil, Limonene, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Sesamum Indicum Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Citral, Menthol, Satureia Hortensis Extract, Cuminum Cyminum Seed Oil, Commiphora Myrrha Oil, Gaultheria Procumbens Leaf Oil, Ocimum Basilicum Oil, Illicium Verum Fruit/Seed Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Foeniculum Vulgare Dulce Fruit Oil, Hyssopus Officinalis Leaf Oil, Cupressus Sempervirens Leaf Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Melaleuca Leucadendron Cajeputi Leaf Oil, Salvia Officinalis Oil, Eugenol, Cinnamal, Citrus Limon Fruit Oil, Juniperus Virginiana Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Thuja Occidentalis Leaf Oil, Artemisia Vulgaris Oil, Zingiber Officinale Oil, Cinnamomum Camphora Oil, Origanum Majorana Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Herb Oil, Melissa Officinalis Leaf Oil, Thymus Vulgaris Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Geraniol, Citronellol, Citrus Nobilis Peel Oil, Linalool, Cinnamomum Cassia Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Cymbopogon Schoenanthus Oil, Benzyl Benzoate, Citrus Aurantium Amara Peel Oil, Benzyl Salicylate, Coumarin, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Farnesol, Cinnamyl Alcohol, Isoeugenol.

   108
   12 Tuotteet

   Erityiset viitteet

   Suoma M
   2020-05-24

   Apua siitepölyaikana

   Siitepölyallergia ilmenee minulla käheänä ja kuivana kurkkuna, niiskuttaa ja nenä limakavot kuivuvat . Keksin kokeilla 108 öljyä laittamalla sitä kaulaan ja leuan alle. Pari minuuttia niin kurkun karheus katoaa ja hengitys kulkee paremmin. Todella loistotuote niiin moneen asiaan . t. Tellervo Espoosta

    Tarja R
    2020-04-19

    Kaularangan kipuihin huippu

    Olen käyttänyt tätä tuotetta Cervikaalisen dystonian (G24.3) aiheuttamiin kipuihin niskassa ja hartialihaksissa. Auttaa erinomaisesti ja poistaa tensiopäänsärkyä, joka pahimmillaan on vienyt minut neurologian poliklinikan päivystykseen. Nyt ei tarvi kärvistellä päänsäryssä ja lihasjumeissa. Parantanut näin ollen huomattavasti elämänlaatua. Loistava tuote!

    • 2 / 2 arvioijista piti tätä hyödyllisenä.
    Paula
    2020-03-25

    Lihaskipuun ja jumiin paras apu

    Olen käyttänyt tätä lähes päivittäin lihaskipuihin ja se auttaa aina! Myös mies halusi, että laitan tätä hänen salitreenistä kipeisiin käsivarsiin ja sanoi seuraavana päivänä: " musta tuntuu, että se auttaa, voitko laittaa vielä? "

    • 1 / 1 arvioijista piti tätä hyödyllisenä.
    s
    2020-03-18

    Loistotuote käsien desinfiointiin näin Korona viruksen aikaan

    Tämä tuote toimii hyvin myös käsien desinfiointiin. Lisäksi käytän sitä esim jos kurkku tuntuu karhealta tai olo on muuten flunssainen. Tiedän myös että tuttavani hoitaa tällä kipeytynyttä olkapäätä ja on saanut siihen avun hieromalla tuotetta iltaisin olkapäähän sekä rintaan .

    • 1 / 1 arvioijista piti tätä hyödyllisenä.
    Kirjoita tuotearvio

    108 synergiaöljy, 100 ML

    LUONNON ENERGIAA! Lihas- ja nivelkipuihin, rintakipuihin, jäykkään niskaan, hierontaan, päänsärkyyn, flunssaan. (100 ml).

    Kirjoita tuotearvio

    Asiakkaat ostivat myös: