Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja personoidun sisällön näyttämiseen. Selaamalla sivuamme hyväksyt evästekäytäntömme.

   Sublime Lift Filler, 30 ML

   (1) tuotearviota
   59,00 €
   Sisältää alv:n

   Ainutlaatuinen yhdistelmä hyaluronihappoa ja biopeptidejä (kasviproteiini). Hyaluronihapossa on kolme eri molekyylikokoa, joista pienimmät imeytyvät nopeasti ihon syvimpiin kerroksiin. Näiden uskomattoman tehokkaan vaikutuksen ansiosta juonteet täyttyvät ja ilme on välittömästi nuorekkaampi. Koostumusta täydentää goji-marjauute, jolla on tehokas antioksidanttinen vaikutus. 30 ml

   Määrä

   Tuote lisättiin ostoskoriin viimeksi: 2020-06-17

   Päivittäinen käyttö edistää huomattavasti ihon optimaalisen kosteustasapainon ylläpitämistä. Ikääntymisen merkit, juonteet ja ilmerypyt vähenevät ja ihon rakenne on kimmoisa ja kiinteä. Hidastaa myös jo ikääntyneen ihon vanhenemista.
   Käytettynä yhdessä ultraäänen, iontoforeesin,  radiofrekvenssin tai ayurvedisten hierontatekniikoiden kanssa saadaan maksimituloksia.

   AVAINRAAKA-AINEET:
    
   Hyaluronic acid (hyaluronihappo) on molekyyli, jota tarvitaan muodostamaan kollageeni- ja elastaanisäikeiden verkostoa sekä sitomaan kosteutta ihoon. Itseasiassa hyaluronihappo pystyy sitomaan turvallisesti isoja määriä vettä varmistaen ihon oikean kosteusmäärän. Valitettavasti iän myötä dermiksen oma hyaluronihapon tuotanto alkaa vähenemään ja sitä pidetään yhtenä suurimpana syynä ihon ikääntymiseen. Vähentynyt hyaluronihapon määrä ihossa ei aiheuta vain ihon veltostumista vaan myös kimmoisuuden vähenemistä ja ihon kuivumista. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että hyaluronihapon määrän lisääminen edistää optimaalisen fysiologisen ympäristön fibroblasteille, joiden ansiosta kollageenin ja elastaanin tuotanto vilkastuu.
   Ottaen huomioon, miten tärkeää ihon kannalta on hyaluronihapon pitäminen oikealla tasolla, Sublime Lift fillerin käyttö edesauttaa ylläpitämään ihon nuorekkuuden.

   Ceratonia Siliqua (Johanneksenleipäpuun siemenuute) on luonnollinen vastine synteettiselle hyaluronihapolle ja kollageenille. Se auttaa ylläpitämään ihon nuorekkaana, terveenä ja kimmoisana; se myös edistää ihon luonnollisen suojamekanismin toimintaa. Sen kosteuttavat (ihon täyteläisyys) ja juonteita madaltavat vaikutukset on tieteellisesti todistettu. 

   Lycium barbarum (Goji-marjat). Goji-marjauutteella, C-vitamiinilla, luteiinilla, betakaroteenilla (flavonoidit) on voimakas antioksidanttinen vaikutus vapaita radikaaleja vastaan, joilla on merkittävä ihoa solutasolla ikäännyttävä vaikutus.
   Pentavitin (Saccharide isomerate) on hiilihydraattien (sokerien) yhdistelmä, joka sitoo ja ylläpitää tehokkaasti kosteutta jopa erittäin kuivassa ympäristössä. Pentavitin säätelee siis ihon kosteustasapainoa ja se on 100% luonnollinen, ei sisällä säilöntäaineita ja sillä on NATRUE ja ECOCERT sertifikaatit. Sen koostumus on samantapainen epidermiksen ylimmän kerroksen kanssa. Sen aineosat sitovat vesimolekyylejä ylläpitäen jatkuvaa ihon kosteutusta. Kuluttajatesteissä 2 viikon käytön jälkeen ihon pehmeys nousi 50%, ihon kutina väheni 50% ja kiristävä tunne ihossa väheni 30%.

   Centifolia Rose extracts (onnenruusu-uute). Kevyt, puhdas ja makea tuoksu. Ruusu-uutteet sisältävät monia eri vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja, jotka yhdessä pehmittävät ja kosteuttavat kuivaa ihoa; niissä on myös antiseptisiä ominaisuuksia, jotka hoitavat akne-ihoa ja tulehduksia rauhoittavia ominaisuuksia punoittavalle ja herkälle iholle. Ruusun eteerisellä öljyllä on myös rauhoittava aromaterapeuttinen vaikutus.

   Centella asiatica-Gotu kola (rohtosammakonputki) ylläpitää ja vahvistaa verisuonten seinämiä sen fibroblasteja aktivoivan vaikutuksen ansiosta.

   Ingredients: Aqua [Water] (Eau), Propanediol, Lycium barbarum fruit extract (*), Rosa centifolia flower extract, Centella asiatica leaf extract, Sodium hyaluronate, Potassium olivoyl PCA, Ceratonia siliqua gum, Saccharide isomerate, Glycerin, Xanthan gum, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Lactic acid, Potassium chloride.
   *from biological acriculture

   319
   4 Tuotteet

   Erityiset viitteet

   Pohjolan neito
   2020-06-17

   Paras hyaluronseerumi ikinä

   Ehdottomasti paras seerumi mitä olen kokeillut

    Kirjoita tuotearvio

    Sublime Lift Filler, 30 ML

    Ainutlaatuinen yhdistelmä hyaluronihappoa ja biopeptidejä (kasviproteiini). Hyaluronihapossa on kolme eri molekyylikokoa, joista pienimmät imeytyvät nopeasti ihon syvimpiin kerroksiin. Näiden uskomattoman tehokkaan vaikutuksen ansiosta juonteet täyttyvät ja ilme on välittömästi nuorekkaampi. Koostumusta täydentää goji-marjauute, jolla on tehokas antioksidanttinen vaikutus. 30 ml

    Kirjoita tuotearvio

    Asiakkaat ostivat myös: