Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja personoidun sisällön näyttämiseen. Selaamalla sivuamme hyväksyt evästekäytäntömme.
 • Uusi

  Ruusu kukkavesi

  (2) tuotearviota
  19,90 €
  Sisältää alv:n

  Hurmaava tuoksu ja monipuoliset käyttömahdollisuudet. (125 ml)

  Määrä

  Tuote lisättiin ostoskoriin viimeksi: 2020-04-02

  KEHO
  Virkistää ja rauhoittaa ihotulehduksia. Hyvä apu couperosaan. Rauhoittava vaikutus silmille. Sopii silmähauteeksi ja kasvovedeksi. Anti-aging vaikutus iholle.
  Sopii lasten herkälle iholle. Virtsatie- ja suolistotulehduksiin, vatsakipuihin.

  MIELI
  Rauhoittaa Pittan ”ylitilaa”. Vapauttaa sydän ja kruunuchakraa (kontrollointi). Suihkauttamalla tätä kukkavettä aggressiot vähenevät, elämänilo palautuu
  Lievittää masentuneisuutta ja mielialan vaihteluita. Suojaa negatiivisuudelta, antaa turvaa. Lievittää turhautuneisuudesta ja surullisuudesta johtuvaa kroonista keuhkoputkentulehdusta (bronchitis).

  INCI:

  Rose damascena Idrolato (Rose floralwater).

  5 Tuotteet

  Erityiset viitteet

  Paula K
  2020-04-25

  Kauneudenhoitoon

  Ihana kasvovesi ja aamun raikastus suihkutettuna suoraan kasvoille. Siihen päälle kosteusvoide, joka imeytyy ihanasti kostealle iholle. Rakastan tätä tuoksua!

  • 1 / 1 arvioijista piti tätä hyödyllisenä.
  Suoma
  2020-03-18

  Ruusuveden tuoksu kuin ennen vanhaan

  Sain tänään käyttööni ensimmäisen ruusuveden ja käytin sitä kasvovetenä saamieni vinkkien perusteella. Suihkuteltuani vettä kasvoille, lisäsin kosteusvoiteen päälle ja todellakin - voide imeytyi todella hyvin ihoon ja puolta pienempi määrä voidetta riitti ! Kerrotaan myös, että ruusuvesi poistaa negatiivista energiaa - sitä täytyy testata kun negatiivisuus meinaa ottaa "vallan"

   Kirjoita tuotearvio

   Ruusu kukkavesi

   Hurmaava tuoksu ja monipuoliset käyttömahdollisuudet. (125 ml)

   Kirjoita tuotearvio

   Asiakkaat ostivat myös:

   4 muuta tuotetta samassa tuoteryhmässä: