Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja personoidun sisällön näyttämiseen. Selaamalla sivuamme hyväksyt evästekäytäntömme.
 • Uusi

  Katafray 100% eteerinen öljy

  (2) tuotearviota
  21,50 €
  Sisältää alv:n

  Hengitysteiden tulehduksiin, kurkunpääntulehdukseen, astmaan, päänsärkyyn, unettomuuteen. (10 ml)

  Määrä

  Tuote lisättiin ostoskoriin viimeksi: 2020-04-07

  Lievittää reumaattisia kipuja, nivelreumaan, noidannuoleen, iskiakseen. Unettomuuteen, kevyeen ja häiriintyneeseen uneen. Loistava apu heikkoihin pintaverisuoniin, suonikohjuihin.
  Pidetään tärkeimpänä öljynä kosteuttamaan ihoa ja hoitamaan iho-ongelmia kuten ihotulehdukset, ihottuma, psoriasis, iholäiskät
  Kiinteyttävä vaikutus.

  Tuoksu koskettaa sielua, johdattaen maan energiaa sydämeen. Tasapainottaa heikkohermoisuutta. Ehkäisee kyynisyyttä. Auttaa antamaan anteeksi itselleen
  Auttaa muuttamaan väkivallan ystävällisyyteen.

  Sopii aromalamppuun, hierontaan.

  INCI:

  Cedrelopsis Grevei Bark Extract.

  6 Tuotteet

  Erityiset viitteet

  Reissu Reeta
  2020-04-23

  Huippu tuote!

  Pitkän lentomatkan jälkeen miehelleni tuli noidannuoli selkään. Olin onneksi ottanut öljyjä mukaan matkalle. Hieroin mieheni selkään tätä muutaman tipan seesamiöljyyn sekoitettuna ja hetkeä myöhemmin kipu oli poissa ja mieheni pystyi taas liikkumaan. Suosittelen pitämään öljyä aina mukana matkoilla.

   Arja
   2020-03-18

   Selkäsärky helpottui

   Sain vihjeen kokeilla tätä selkäsärkyyn ja nyt on pakko hehkuttaa! Istuin kaksi tuntia tietsikan äärellä ja alaselkä kipeytyi jälleen niin, etten meinannut päästä tuolilta ylös. Hieroin Katafrayta (3 tpp + n. 1 tl seesamiöljyä) alaselkään. Otin kupin kahvia ja siinä keittiön pöydän äärellä kahvia juodessani huomasin jossain vaiheessa, että kipu oli pois ja kävelemään lähtö täysin kivutonta. Ihme aine ja myrkytön vaihtoehto, koska lääkkeitä en käytä kuin suuressa hädässä.

    Kirjoita tuotearvio

    Katafray 100% eteerinen öljy

    Hengitysteiden tulehduksiin, kurkunpääntulehdukseen, astmaan, päänsärkyyn, unettomuuteen. (10 ml)

    Kirjoita tuotearvio

    Asiakkaat ostivat myös:

    16 muuta tuotetta samassa tuoteryhmässä: