Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja personoidun sisällön näyttämiseen. Selaamalla sivuamme hyväksyt evästekäytäntömme.

Lakshmi-polku

Jo 30 vuoden ajan Lakshmi on hyödyntänyt ayurvedan tietotaitoa tuotteissa ja hoidoissa. Olemme kehittäneet sen pohjalta 3-osaisen Lakshmi-polun, joka on tie ayurvedan kiehtovaan maailmaan.

Se tarjoaa Lakshmi-tuotteiden ja hoitomenetelmien avulla tietoa ja kokemusta ayurvedasta ja oman terveyden edistämisestä helposti omaksuttavalla tavalla. Polulla on mahdollista edetä omaan tahtiin.

MY LAKSHMI

Polun ensimmäinen askel sisältää eettisesti tuotetut ayurvediset ja sertifioidut luonnontuotteet. Orgaaniset hius-,  suihku- ja hygieniatuotteet, kylmäpuristetut 100% eteeriset öljyt, monikäyttöiset kukkavedet ym. itsehoitotuotteet tuovat eettistä luksusta arkeen. Aidot ja puhtaat tuoksut luovat kotiin rentouttavan spa-hetken herättäen aistit ja aktivoiden parasympaattista hermostoa.

LAKSHMI SPACE

Lakshmi polun toinen vaihe tarjoaa syvän, kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen Lakshmi-hoitolassa. Lakshmi kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaiset tarjoavat tehokkaita hoitoja ympäri Suomen. Sertifioidut ja turvalliset luonnonkosmetiikkatuotteet eivät vain hoida ihoa, vaan yhdessä  ayurvedisten kasvo- ja vartalohoitomenetelmien kanssa niiden vaikutus menee ihoa syvemmälle korjaten kehon ja mielen epätasapainotiloja. Hoitoja täydentävät hoitolatasoiset kotihoitotuotteet.

LAKSHMI SOUL

Sukellus ayurvedan maailmaan. Lakshmi-polun kolmas vaihe tarjoaa koulutettujen ayurveda-konsulttien palvelut sekä mahdollisuuden syventävää itsetuntemusta monipuolisten luentojen ja kurssitarjonnan kautta. Ayurveda hoitaa ihmistä yksilönä. Eläminen vuodenaikoja seuraten, oman vuorokausirytmin ja omalle kehotyypille sopivan ruokavalion noudattaminen edistävät terveyden ylläpitämistä. Lakshmi-polun huipulla on Keralassa, Intiassa, sijaitseva Ananda Lakshmi Ayurvedic Retreat, pieni ekologinen paratiisi täynnä hyvinvointia niin mielelle kuin keholle.

Lupaus