Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja personoidun sisällön näyttämiseen. Selaamalla sivuamme hyväksyt evästekäytäntömme.

Yrityksemme

Yrityksemme Belmax Oy tuo maahan italialaisen Lakshmin valmistamia sertifioituja, ayurvedisia tuotteita ja 100% luonnonkosmetiikkaa. Järjestämme myös kaikki koulutukset Lakshmi-ammattilaiseksi haluaville sekä jälleenmyyjille / edustajille.

Asiakkaamme, yhteistyökumppanimme ja yrityksemme muodostavat oman ekosysteemin, jolla on yhteinen intohimo; luonnon kunnioittaminen, henkinen ja fyysinen hyvinvointi ja terveyden edistäminen.

Omistautuminen rakastamaamme työtä kohtaan sekä toimintamme eettiset arvot tekevät yrityksestämme luotettavan ja läpinäkyvän yhteistyökumppanin.

Intohimona visio

Missiomme on herättää ja rohkaista ihmisiä kehittämämme Lakshmi-polun avulla ottamaan kontaktia luontoon, joka opettaa läsnäoloa. Läsnäolon kautta ihminen oppii kuuntelemaan itseään ja ylläpitämään kehon ja mielen terveyttä luonnollisin keinoin.

Visiomme on edistää merkittävästi suomalaisten terveyttä helpoilla mieltä ja kehoa tasapainottavilla tuotteilla ja menetelmillä, joita luonto ja ayurveda meille tarjoavat.

Tiimimme

My Lakshmi myyntiedustajat

Kaikki myyntiedustajamme toimivat itsenäisinä jälleenmyyjinä Lakshmin arvoja kunnioittaen. He toimivat brändilähettiläinä suositellen orgaanisia My Lakshmi tuotteita. Myyntiedustajamme löydät täältä.
Jos olet kiinnostunut myyntiedustajan työstä, lähetä viestiä info@lakshmi.fi. Pidämme myös infotilaisuuksia, jossa kerromme aiheesta lisää.

My Lakshmi aluepäälliköt
Itsenäiset aluepäälliköt toimivat yrityksemme konsultteina tukien myyntiedustajien työtä. Aluepäälliköt   haastattelevat myyntiedustajiksi haluavat sekä ohjaavat uudet myyntiedustajat työn alkuun sekä järjestävät säännöllisiä tapaamisia ja workshoppeja myyntiedustajien kesken.

Lakshmi kosmetologit
Kauneushoitola- ja hyvinvointialan ammattilaiset tarjoavat Lakshmin kokonaisvaltaisia kasvo- ja vartalohoitoja sekä aromahieronta- ja ayurvedahoitoja. Lisäksi heiltä löydät kotihoitoon tarkoitetut Lakshmi tuotteet. Löydät hoitolat ja tuotteet täältä.

Lakshmi Soul
Lakshmin filosofia perustuu ayurvedaan, ikivanhaan intialaiseen elämäntieteeseen. Yhteistyökumppanimme tarjoavat Lakshmi Lounge tiloissamme erilaisia ayurvedaan perustuvia kursseja, luentoja, konsultaatiota ja hoitoja. Löydät heidät täältä.