Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja personoidun sisällön näyttämiseen. Selaamalla sivuamme hyväksyt evästekäytäntömme.

Testaa uusimmat tuotteemme

Uutuudet

Testaa uusimmat tuotteemme

Elämäntiede

Ayurvedinen luonnonkosmetiikka

Ayurveda on 5 000 vuotta vanha intialainen terveydenhoitojärjestelmä, jonka painopiste on terveyden ylläpitämisessä ja sairauksien ennaltaehkäisyssä. Ayurvedan avulla haetaan kehon ja mielen välistä tasapainoa omaa kehoa kuunnellen. Tasapaino saavutetaan terveyden peruspilarien (ravinto, uni, liikunta) kautta, joita tukevat puhtaista raaka-aineista valmistetut luonnontuotteet ja kasviöljyt. Nykytiede tukee ayurvedista filosofiaa ja tutkimusten mukaan ajatuksillamme ja teoillamme - pienillä arjen rutiineilla – voi olla suuri vaikutus terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Diffuuseri

Käyttökokemuksia

Paras ostos aikoihin. Tämän pulputuksen tahdissa rentoudutaan, maadoitutaan, löydetään energinen työvire ja siirrytään unten maille. Nina K.

Vastuullinen verkkokauppa

Olemme vastuullinen kotimainen verkkokauppa. Voit tehdä ostoksia turvallisesti luomalla itsellesi asiakastilin ja salasanan, jolloin siirryt salattuun ja suojattuun yhteyteen. Maksuliikenteestä vastaa pohjoismainen Avarda, jonka maksutapoja on turvallista käyttää. Tilauksesi toimitamme varastostamme 1-2 arkipäivän sisällä.