We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
 • New

  Pitta organic shampoo

  (3) Review
  €19.90
  Tax included
  Quantity

  Last time this product was added to a cart: 04/08/2020

  8 Items

  Specific References

  Suoma M
  04/02/2020

  Kauan etsin ja kokeilin, lopulta löytyi ”Afrikan tähti” - shampo

  Shampoota olen ehtinyt käyttää vasta parisen kuukautta ja olen ihastunut ja vakuuttunut tuotteen monipuolisuudesta. Hiusteni koostumus sekä pintakerros vahvistui jo toisen pesukerran jälkeen, terve ja kiiltävä hiuskerros sai ohuet ja silkkimäiset hiukseni näyttämään hyvin hoidetuilta sekä terveiltä. Shampoon ehdoton hitti on sen kyvyssä poistaa entiset hiustuotteet helposti ja tehokkaasti. Kirsikkana kakun päällä on LakSMIN HIUSHOITOTUOTTEET Siinä voi jokainen käyttää omaa aistimaailmaansa hyväkseen ja saada näin omanlaisensa unikin tuoksun iholleen, joka seuraa ja viettelee omalla viehätysvoimallaan. Että näin tämä kuluttaja, nicht leicht! Neela

   Christine R
   03/27/2020

   Käyttökokemus liiketyössä

   Pitta shampoo sopii erinomaisesti hennoille, värjätyille hiuksille. Ei tee hiuksista latteita, vaikka on hoito-ominaisuuksiltaan korkea. Tämä shampoo on eniten käytetty liiketyössäni, koska meillä suomalaisilla on paljon hentoja hiuksia.

    Tanja H
    03/18/2020

    Pitta shampoo

    Minun herkkääkin herkempi päänahka koki iloisen yllätyksen kun pesin hennot hiukseni ja kutiseva päänahkani tällä shampoolla. Ei enää kirvelyä ja kutinaa vaan raikas ja rauhoittunut päänahka ja tuuheammat hiukset.

     Write your review

     Pitta organic shampoo

     Write your review

     Customers who bought this product also bought:

     4 other products in the same category: